Kort biografi...

Sedan år 2000 har jag spelat dragspel i en mängd konstellationer och sammanhang; på festivaler, kultur- musik- och konserthus, teatrar, caféer, skolor, bröllop, kyrkor, privata fester, i radio och TV m.m. både i Sverige och utomlands. Jag är medlem i ett antal band och konstellationer och tar även kortare eller längre frilansuppdrag. Jag komponerar både för egna band/projekt och på beställning. Jag spelar också piano, skriver sångtexter och sjunger i en del projekt/sammanhang.

Sedan 2006 driver jag en enskild firma som frilansmusiker och pedagog.

Sedan 1 april 2017 är jag anställd som frilansmusiker av Musikalliansen.
Nuvarande band/projekt

För närvarande är jag aktiv bland annat i följande  projekt:

Visor för frågvisa
Kaja
"Karin Boye - Vapenlös" med Petra Haraldson & Camilla Åström
Midvintervaka                                                           
Viskonserten "En stund på jorden" - soloprogram

Foto:Peter Lloyd

Jag har också samarbetat med sångerskan och låtskrivaren Jenny Willén (både på duo och i kvartett), och har/har haft olika duoprogram  med sopransaxofonisten Ida Gillner (främst klezmer), med Ingeborg Gillner i barnkonserterna "Världens bästa Astrid" och "Krakel Spektakel" och med gitarristerna Göran Berg och Josef Zammel. Då och då spelar jag med trubaduren Ingvar Örner i duoprogrammet "Secken blandning" eller i kvartetten Kaurismäki Cowboys. Tidigare har jag spelat med visartister som Gunnar Källström (på duo men även som medlem i bandet Fridens Liljer), Lukas Stark, Tobias Erehed, Anna Heikkinen och Eva Borgström.

Midvintervaka är ett samarbete mellan grupperna Kaja och Tetra, en mångkulturell julföreställning som spelat flera fantastiska år på Teater Aftonstjärnan och på turné och som nu återkommer 2018! Besök Midvintervakas hemsida för att läsa mer om projketet. 

För utförligt musikaliskt CV, läs mer under Curriculum Musicae

Vill du ha musik till ett särskilt tillfälle? Förutom de band jag ingår i kan jag sätta ihop olika konstellationer efter behov, till fester, events och liknande!

Här intill kan du läsa om olika konstellationer som jag ingår i, diskografi och lyssningsexempel.